Foto op Canvas

Er zijn vooralsnog twee soorten canvassen waar je uit kunt kiezen. Je kunt een schilderij op canvas kopen en een foto op canvas kopen. Met een foto op canvas is het mogelijk om een gedetailleerde momentopname op het doek te laten drukken van hetgeen wat jij belangrijk vindt. Een canvas is een print op een linnen of katoenen doek. Vroeger werd hennep als doek gebruikt, maar in de loop der jaren werd linnen en katoen gebruikt. Canvas blijft populairder worden aangezien het door de structuur mogelijk is om vrijwel alles op het doek te kunnen printen.

Met een foto op canvas is vrijwel alles mogelijk

Ben je een dieren- of autofan? Met een foto op canvas kan jij jouw lievelingsdier of auto in huis halen, zodat jij jarenlang kan genieten van jouw speciaal en belangrijk stuk kunst. Het is ook mogelijk om momentopnames te maken van speciale momenten in het leven. Door het fijne structuur van het canvasdoek is het mogelijk om van vrijwel alles een gedetailleerde momentopname te kunnen maken. Onderwerpen kunnen levensecht naar voren gebracht worden, voor een relatief goedkope prijs.

Verschillende stijlen foto op canvas kopen

Er zijn in het canvassegment meerdere stijlen canvas mogelijk. Twee populaire stijlen zijn de twee- en drieluik canvasstijl. Bij deze stijl wordt het canvas in twee of drie composities opgesplitst. De delen kunnen op verschillende manieren opgehangen worden die samen één verhaal kunnen vormen. Canvas is een vrij toegankelijke stijl dat een doorgaans rustige sfeer kan creëren in het huis, daarbij is het een relatief goedkope stijl. Via Kunst Sale kun je dé foto op canvas kopen die perfect bij jou past.

Vind dé foto op canvas op Je-foto-op-canvas.nl.

Je foto op canvas doek

Schilderijen Acryl schilderijen Acryl schilderijen zijn schilderijen die geschilderd zijn met een speciale verfsoort. Acrylverf is een synthetische waterverdunbare verf. Het voordeel van deze speciale verfsoort is dat de verf snel opdroogt. Hierdoo... Wanddecoraties Foto op plexiglas Een foto op plexiglas met een dierbare herinnering of een foto met jouw familie past perfect in elke woonkamer. Plexiglas bestaat uit acrylaat: dit is een sterker, lichter en duurzamer materiaal dan glas. Door de acry... Schilderijen Canvas schilderijen Canvas is een stijl waarbij foto's of schilderijen gedrukt kunnen worden op het doek. Traditioneel wordt Canvas gemaakt van hennep. Echter, worden de canvas schilderijen nu vaak gedrukt op linnen- of katoenen do... Schilderijen Tweeluik schilderijen Een diptiek (tweeluik schilderij) stamt af van het Griekse woord diptychos ''dubbelgevouwen''. Een tweeluik schilderij is een kunstwerk dat in verschillende panelen opgesplitst kan worden die uit h... Schilderijen Moderne schilderijen Een bekende, moderne schildersstijl is de abstracte schildersstijl. De schilderijen zijn persoonlijke, bijzondere schilderijen die door de unieke eigenschappen een verfijnde toevoeging kunnen zijn in iedere huissti... Schilderijen Drieluik schilderijen Een triptiek (drieluik) stamt af van het Griekse woord triptychon ''drie-vouw''. Een drieluik is een schilderij dat in verschillende composities opgesplitst kan worden. Triptieken werden al gemaakt... Wanddecoraties Foto op aluminium Foto op aluminium is een vrij moderne en jonge kunststijl waarbij een foto op een aluminium ondergrond geprint wordt. De foto wordt mat afgewerkt waardoor er geen spiegeling plaatsvindt, en de foto loopt door tot in d... Schilderijen Portret schilderijen Ben je op zoek naar een unieke schildersmethode? Portret schilderen is een ambachtelijke, persoonlijke en unieke manier van schilderen. Met olieverf kunnen mensen of dieren realistisch nageschilderd worden op een l...