Foto op aluminium

Foto op aluminium

Foto op aluminium is een vrij moderne en jonge kunststijl waarbij een foto op een aluminium ondergrond geprint wordt. De foto wordt mat afgewerkt waardoor er geen spiegeling plaatsvindt, en de foto loopt door tot in de randen waardoor het een diepgaand beeld geeft. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een witte toplaag en een aluminium RVS toplaag. Met de witte toplaag krijgt de foto de actuele kleuren van de foto. Met een RVS toplaag krijgt de foto een stoere, industriële look, aangezien de foto de kleur krijgt van de aluminium ondergrond. De foto wordt met een ophangset opgeleverd, daardoor heb je het stoere kunstwerk binnen een paar minuten opgehangen. De aluminium is van topkwaliteit en is UV en weerbestendig waardoor het zowel binnen als buiten opgehangen kan worden. De stijl foto op aluminium is een vrij stoere en industriële look en daardoor past het in de moderne, populaire huisstijl. Hoewel het materiaal alleen aluminium is, zijn er toch veel verschillende stijlen mogelijk met de foto op aluminium.

Stoere foto op aluminium van jouw familie

Foto's van familie, je trouwdag, auto's of landschappen kunnen afgedrukt worden op het aluminium waardoor je een stoere detailopname krijgt van hetgeen jij belangrijk vindt. De aluminium foto kan een detailopname zijn van iets wat jij belangrijk vindt of het kan simpelweg een creatieve, unieke sfeermaker zijn binnen elk huishouden.

Hang het op waar je wilt

Het is belangrijk dat je interieurstijl past bij de stoere, industriële look van een foto op aluminium. Door de topkwaliteit van het materiaal heb je de mogelijkheid om de foto vrijwel overal op te hangen. Het is een zeer duurzaam product dat door de kwalitatieve eigenschappen zowel binnen als buiten opgehangen kan worden.

Vind de gaafste foto op aluminium via Fotoopaluminium.com

foto afgedrukt op aluminium

Terug naar overzicht