Acryl schilderijen

Acryl schilderijen

Acryl schilderijen zijn schilderijen die geschilderd zijn met een speciale verfsoort. Acrylverf is een synthetische waterverdunbare verf. Het voordeel van deze speciale verfsoort is dat de verf snel opdroogt. Hierdoor is het mogelijk om het schilderij vrijwel meteen over te schilderen. De verfsoort kan een bepaalde diepgang creëren doordat er makkelijk verschillende lagen geschilderd kunnen worden. Daarnaast is het schilderij van hoge kwaliteit omdat de synthetische verf niet gevoelig is voor vocht, temperatuur en licht.

Koop een acryl schilderij, de moderne stijl

Een acryl schilderij is een zeer moderne stijl en heeft een grote groei doorgemaakt. In 1930 werd de verf voor het eerst gebruikt. Nu wordt het veel gebruikt door zowel hobbyschilders als professionele schilders, mede door de korte droogtijd en doordat het kleurpatroon anders is. Lichte kleur kan goed op een donkere kleur aangebracht worden waardoor het mogelijk is om een unieke stijl te creëren die met 'normale' verf moeilijk te realiseren is. Daarnaast hecht de acryl zich met meerdere ondergronden zoals papier, doek en linnen. Door deze eigenschappen is het mogelijk om gevarieerde schildersmethodes toe te passen, en om een speciaal stukje kunst te creëren. De gehele structuur is anders met een acryl schilderij, waardoor het een vrij speciale look krijgt. Door een acryl schilderij te kopen kun je dus een modern en speciaal stukje kunst in huis halen.

Acryl overal mogelijk

Door de structuur en speciale eigenschappen van de verfsoort past het acryl schilderij perfect in de moderne huisstijl en kan dit speciale stukje kunst in vrijwel elke kamer de sfeer of rust creëren. Daarbij zijn er verschillende materialen beschikbaar die gebruikt kunnen worden als ondergrond, waardoor elk schilderij een eigen stijl op zich heeft. Zoek bij Kunst Sale om het acryl schilderij te kopen die jouw huis moderniseert.

Terug naar overzicht